Lerfad til chorizo flambering

39,00 kr.

Lerfade til chorizo flambering

Varenummer Lerfade til chorizo flambering Kategorier , Mærker , ,

Beskrivelse

Til flambering skal man bruge stærk spiritus med en alkoholprocent på 40° og derover.

Spiritussen varmes op, inden den hældes over chorizo, men den må ikke koge, for så fordamper alkoholen.

Før FØRSTE brug, er det tilrådeligt at lægge det i vand i 10 timer.

Velegnet til alle varmekilde undtaget induktion. Lergryder er ideelle til ovnen, fordi varmen fordeles bedre. De kan bruges på den keramiske kogeplade, men de skal opvarmes lidt efter lidt. Det ideelle er at starte på nummer 1 i 5 minutter (med noget indhold, f.eks. olie) og gradvist øge styrken af ​​den keramiske kogeplade. Overskrid aldrig tallet 6 på en skala fra 1 til 9

Undgå at varme det op uden indhold eller væske og undgå meget pludselige temperaturændringer

Yderligere information

Vægt 1 kg