Extra Jomfru Olivenolie La Redonda 0,75L

115,00 kr.

75 cl, pet

12 på lager

Varenummer 8437011335005-1 Kategorier ,

Beskrivelse

Extra Jomfru Olivenolie La Redonda 0,75L

Ekstra jomfruolie fra unge Arbequina-oliven, der er omhyggeligt udvalgt fra træet i løbet af novemberhøsten (tidligere høsten), hvilket giver en grønnere olietone.

Ideel til at tage hver dag både rå og til brug i køkkenet, da den opretholder sine naturlige egenskaber, når den steges med den.

Af denne grund værdsætter restauranter det så meget, såvel som at betragte Arbequina-sorten EVOO som en af de sundeste og af overlegen kvalitet.

At kræve høje kvalitetsstandarder i alle processer opnås takket være pleje af oliventræerne, tidlig høst, kold behandling, udførelse af en enkelt presning og opbevaring takket være vores egen oliemølle og aftappning.

Smags- og parringsnoter: spektakulær, kompleks, glat og sød smag takket være dens lave syre mellem 0,11 og 0,15. Noter af tomat, moden frugt, banan og mandel dominerer.

Disse egenskaber gør den ideel til dressing af salater og tilberedning af let aromatiske saucer som ali-olier, mayonnaise eller bechamel. Det forbedrer smagen af hvidt kød og fisk, især hvis de tilberedes i ovnen.

Yderligere information

Vægt 0,75 kg