Beskrivelse
Boquerones i olivenolie med hvidløg og persille
Boquerones fremstilles ved at rense ansjoser med rigeligt vand og marinere med vineddike og salt, for at opnå deres karakteristiske smag, farve og tekstur.
Produktet renses manuelt én efter én.
Nettovægt 100g Drænetvægt 80g
indeholder ca 15 enheder
Ingredienser: Boqueron filet (engraulis encrasiolus) fisk, jomfru olivenolie, solsikkeolie, salt, vineddike, hvidløgsaroma og persille. Opbevares på køl
Efter åbning opbevares i egne olie og spises inden 48 timer. Frosset for at forhindre anisakiasis.
Næringsdeklaration (indhold pr. 100g)
- Energi : 568 kj – Kcal 135
- Fedt : 3,9g
- -heraf mættede fedtsyrer : 1,2g
- Kulhydrat : < 0,5g
- -heraf sukkerarter : < 0,5g
- Protein : 24,6g
- Salt : 2,2g