Sæt Paellissimo Arroz Negro

99,00 kr.

2 på lager

Beskrivelse

Set Paellissimo Arroz Negro. Klar om 17 min.

2-3 portioner

Set indeholder: 800g dåse med den fuldstændige forberedelse og 200g ris i pose

Bemærk at set indeholder ikke paellapande

Spild ikke mere tid og bliv en mester i riskoger på kun to trin. Paellíssimo Set til risretter og paella er håndlavet med de bedste friske ingredienser til at lave ris enkelt, uden spild, uden at bruge mere tid end nødvendigt, og frem for alt med professionel kvalitet. At lave ris med Paellissimo er enkelt og 100 % naturligt.

Paellíssimo sørger for alle detaljerne, så dine ris får den succes, du leder efter. Af denne grund har vi valgt en afbalanceret ris, der giver al smag, aroma og perfekt tekstur.

Den er lavet på traditionel vis med stenfisk og friske skaldyr fra den Levantinske kyst, som giver os en intens smag, uden tilsætningsstoffer eller kunstige ingredienser, men med al havets friskhed.

Ovnforberedelsestilstand (anbefales)

Forvarm ovnen til 190° Hæld dåsens indhold i en cirka 32 cm paellapande og opvarm på keramisk kogeplade eller gaskomfur. Du kan tilpasse risene ved at tilføje nøgle stykker rå fisk og rejer eller tidligere stegt med lidt olie. Bring det i kog og tilsæt risene. Hold 3 minutter ved høj varme. Sæt forsigtigt paellapanden i ovnen og bag i 14 minutter og lad den hvile i 3 minutter efter at have taget den ud af ovnen . Det er tilrådeligt at røre forsigtig alle risene under kogningen for at homogenisere tilberedningen af ​​kornet.

Forberedelse til åben ild eller i komfur.
hæld dåsens indhold i en 32 cm paellapande og varm op ved middel varme. (Hvis der bruges en større paella eller en stærkere ild, kan bouillonen indtages inden slutningen af ​​tiden, så risene efterlades hårde. I dette tilfælde kan der tilsættes op til 15cl vand). Du kan tilpasse risene ved at tilføje nøgle stykker rå fisk og rejer eller tidligere stegt med lidt olie. Bring det i kog og tilsæt risene. Hold 1 minut ved høj varme og 16 minutter ved lav varme. Lad den hvile i 3 minutter efter at have taget den ud af komfur. Det er tilrådeligt at røre alle risene under kogningen for at homogenisere tilberedningen af ​​kornet.

Ingredienser: Ris, vand, fiskekoncentrat 20% (stenfisk og krebsdyr, stegt tomat (naturlig tomat, olivenolie, sukker, salt)15%) hvidløg 3%, naturlig aroma, naturligt farvestof, tomat, paprika, karamelliseret sukker, safran) blæksprutte 12%, blæksprutte blæk 0,5% og solsikkeolie

Yderligere information

Vægt 1 kg