Ron Aldea Tradición vintage 1994

750,00 DKK

70 cl.

Varenummer Ron Aldea Tradicion vintage 1994 Kategorier , Mærke

Beskrivelse

Ron Aldea Tradition Vintage 1994 er en limited edition rom lagt på fad i 1994 og tappet på flaske i 2014. Der er dermed tale om en vintage edition fra den fantastiske årgang 1994, som kun er aftappet i 2993 flasker.
Som alle andre Aldea rom er Tradition Vintage 1994 produceret på friske sukkerrør. Rommen er herefter lagret tålmodigt i hele 20 år på franske egetræsfade.

Den megen omhu og respekt for traditionerne der er lagt i denne rom giver sig udslag i en fantastisk rund og blød rom med en lækker tekstur og udsøgt finesse.
Der er sødme sammen med noterne af vanilje, figner, cedertræ og blød  toffee og en vidunderlig lang eftermag som virkelig viser den ekstraordinære kvalitet der her er tale om.

Al den viden og tradition fra de Kanariske øer, som er lagt i dette topprodukt fra Ron Aldea gør, at vi har med en fantastisk rom at gøre – lidt anderledes, men med masser af saft og kraft !

43% alkohol 

Firmaet er hjemmehørende på de Kanariske øer med hovedsæde på La Palma og der er et destilleri i San Nicolas på Gran Canaria. Kendetegnet for Ron Aldea er, at der arbejdes meget traditionelt. Det vil sige at langt det meste sker med anvendelse af “gammeldags” metoder, herunder sker en stor del af produktionen ved håndkraft, idet det efter José Manuel Quevedo Hernandez’s (ejer og master ronero) mening giver den bedste kontrol over processen og dermed sikrer den færdige roms kvalitet.

Destilleriet startede produktionen i 1936 og kører nu med 4. og 5. generation af familien Quevedo ved roret.
Det nuværende overhoved José Manuel Quevedo Hernandez overtog ansvaret efter sin far i 1969 og han har bevaret de stolte traditioner på bedste vis.

De traditionelle metoder og forståelsen af godt håndværk gør bl.a., at alle Aldeas rommer er produceret direkte på friske sukkerrør fremfor melasse. Det gør igen at rommen bevarer den rene smag og aroma af søde sukkerrør. 

Yderligere information

Vægt 1 kg