Ron Aldea Licor Caramelo

199,00 kr.

70 cl

Ikke på lager

Kategorier , Mærke

Beskrivelse

Ron Aldea Caramelo er god gammel lagret rom blandet med flydende karamel fra brændte sukkerrør – en virkelig traditionel drik fra de Kanariske Øer.
Det giver en romlikør med en gennemgående sødme og tydelig smag af den gammeldags karamel – man smager virkelig de gode råvarer når drikken glider hen over ganen.

Er velegnet til bare at nyde ren til desserten, med is eller til at blande i drinks – uanset hvad er det en fantastisk oplevelse at smage denne søde likør.

20% alkohol

 

Firmaet er hjemmehørende på de Kanariske øer med hovedsæde på La Palma og der er et destilleri i San Nicolas på Gran Canaria. Kendetegnet for Ron Aldea er, at der arbejdes meget traditionelt. Det vil sige at langt det meste sker med anvendelse af “gammeldags” metoder, herunder sker en stor del af produktionen ved håndkraft, idet det efter José Manuel Quevedo Hernandez’s (ejer og master ronero) mening giver den bedste kontrol over processen og dermed sikrer den færdige roms kvalitet.

Destilleriet startede produktionen i 1936 og kører nu med 4. og 5. generation af familien Quevedo ved roret.
Det nuværende overhoved José Manuel Quevedo Hernandez overtog ansvaret efter sin far i 1969 og han har bevaret de stolte traditioner på bedste vis.

De traditionelle metoder og forståelsen af godt håndværk gør bl.a., at alle Aldeas rommer er produceret direkte på friske sukkerrør fremfor melasse. Det gør igen at rommen bevarer den rene smag og aroma af søde sukkerrør.

Yderligere information

Vægt 1 kg