Rives Gin Special Santa Maria

DKK 399,00 inkl. moms

70cl

Varenummer Rives Gin Special Santa Maria Kategorier , Mærker ,

Beskrivelse

70cl

Alc.; 40%

Rives Special Gin er flagskibet hos det andalusiske familieejede destilleri Rives.

Ginnen er typisk spansk med et godt aftryk af enebær og appelsin. Rives destillerer selv sit basedestillat på rødbeder, på den 30 meter høje kolonne kedel (Spaniens højeste) efterfulgt af en destillering med “one shot method” på ældgamle kobber stills. Det er specielt interessant i en tid, hvor ingredienser ofte bliver destilleret hver for sig og blandet efterfølgende. Her er tale om en god gammel håndværkstradition og hvordan London Dry Gin stilen oprindeligt var tiltænkt.

Flasken kan bedst betegnes som “old school” i en tid, hvor mange andre gin relanceres i forsøget på at differentiere på det visuelle. Det kan næppe siges om Rives Special Gin. Men lad dig ikke snyde for en fantastisk oplevelse, indholdet er utroligt velsmagende, og rammer spot on på en fornemmelse af sol, sommer og sorgløse stunder.

Yderligere information

Vægt 2 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rives Gin Special Santa Maria”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kære kunde

Vi har fået en ny hjemmeside

Der kan forekomme et par tekniske fejl på hjemmesiden, men vi er her stadig og klar til at hjælpe dig hvis du har spørgsmål eller andet – Såfremt du støder på nogle forhindringer sidder vi klar på telefonen eller mail