Protos crianza 2019

189,00 kr.

75 cl

3 på lager

Varenummer 8420342001039 Kategorier , Mærke

Beskrivelse

En vin der er værd at vente på, 14 måneders lagring på amerikanske og franske egefade efterfulgt af 12 måneders lagring i flasken. Vinen giver en sjælden smagsoplevelse, med et væld af indtryk. Flot integreret og letkrydret frugt i elegant balance med et saftigt tanninbid. Afsluttes af en virkelig lang eftersmag.

Bodegas Protos fra Ribera del Duero i Spanien er en af de ældste vinhuse i Spanien, og har produceret kvalitetsvin i mange generationer.

Her har vi deres kultvin fra Bodegas Protos, nemlig deres Crianza, som er deres mest solgte vin.

Du får virkelig meget for pengene og en stor oplevelse. Den er typisk Ribera del Duero på den gode måde, hvor de gamle traditioner er holdt i hævd og der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten. Vinen er på 14% alkohol, så det er en kraftkarl der skal åbnes i 1-2 timer inden du skal drikke den, for at den får lov til at åbne sig op.

Protos Crianza er en vin der også er skabt til at ligge i mange år i kælderen, hvor den vil fortsætte med at udvikle sig positivt over de næste 8-10 år, men kan sagtens ligge endnu længere under optimale forhold.

Yderligere information

Vægt 1 kg