Peber Mix i kværn La Chinata

DKK 35,00 inkl. moms

45g

Varenummer Peber Mix i kværn La Chinata Kategorier , Mærker ,

Beskrivelse

45g

La Chinata 5 forskellige peber mix er en cocktail med smag, hvor vi finder et udvalg af sorter af peber: grøn, hvid, sort, Jamaica peber, og lyserød.

På den ene side opnås det grønne, hvide og sorte fra den samme plante, men deres farve er forskellig på grund af behandlingen, der anvendes under høsten.Tilsvarende er Jamaica Peber en peber, der ikke er det, da det virkelig er et bær, der plukkes grønt og tørres i solen, det er når det tager sin karakteristiske brune farve. Dens smag er en kombination af nelliker, muskatnød og kanel, der giver et meget ejendommeligt præg på retterne. Og på samme måde er Rosa Peber også et bær og har en meget karakteristisk og aromatisk smag, hvor den søde, citrus og en let krydret og frisk touch blandes.

Denne rmix peber er ideel til retter med salater, pasta, kød, fisk, pølser og oste, som du får en meget eksklusiv og ejendommelig smag.

Keramisk kværn giver et bedre resultat i formaling.

Yderligere information

Vægt 0.3 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Peber Mix i kværn La Chinata”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kære kunde

Vi har fået en ny hjemmeside

Der kan forekomme et par tekniske fejl på hjemmesiden, men vi er her stadig og klar til at hjælpe dig hvis du har spørgsmål eller andet – Såfremt du støder på nogle forhindringer sidder vi klar på telefonen eller mail