Oscar Tobia reserva 2016

DKK 199,00 inkl. moms

75 cl

Varenummer Oscar Tobia reserva 2016 Kategorier , Mærke

Beskrivelse

Vinen der er opkaldt efter producenten selv, må være god, og det er den også.

Vinen er produceret på 90% Tempranillo og 10% Graciano, der er lagret på fransk og ungarsk eg i 25 måneder.

Der er masser af frugt i vinen, så den absorbere fadet flot. V

inen er kraftig og har duft og smag af røde kirsebær, violer og blåbærmarmelade, der er endvidere smag af tranebær og jordbær. Det hele afsluttes flot med en krydring af hvid peber og fennikel.

 

Bodega Tobia er beliggende i Rioja, der er Spaniens mest klassiske distrikt. Ansvarlig for produktionen er Oscar Tobia, der har været stået for produktionen de sidste 20 år. På de 20 år har Oscar ført Bodega Tobia fra at være en traditionel vingård til en af de førende og mest moderne vingårde i Rioja. Hvilket da også betyder at mange af vinene får 90 – 92 point af Parker samt har modtaget Decanter Gold! Robert Parker skriver således om Bodega Tobia: Tasting through Oscar Tobia’s collection was great fun, as his wines are different and often surprising. It was like a trip on a roller coaster, especially if you taste without looking at the technical sheets or the back labels, something that when you’re tasting lots of very similar wines, gives you a welcome break.”

Yderligere information

Vægt 1 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Oscar Tobia reserva 2016”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kære kunde

Vi har fået en ny hjemmeside

Der kan forekomme et par tekniske fejl på hjemmesiden, men vi er her stadig og klar til at hjælpe dig hvis du har spørgsmål eller andet – Såfremt du støder på nogle forhindringer sidder vi klar på telefonen eller mail