Beskrivelse
75 cl
Druer: Albariño, Treixadura og Loureira Blanca
Område: Rías Baixas
Alkohol: 11,5%
Passer til: Fisk, sushi, skaldyr, æggekage, paella, kyllingesuppe og grøntsager.
Temperatur: 8°-10°
Smagen er superfrisk med frugtplantager og lette citrusblomstnoter, æbler, pærer og abrikos.
Vinfremstilling
Når bundterne er samlet, begynder aftagningen, hvilket indebærer adskillelse af druerne fra stilken. Når denne proces er afsluttet, passerer 60% af druerne gennem en spole, som er beregnet til at gøre temperaturen tilstrækkelig, afkøle dem langsomt ved 8 ° og overføre dem til en macerator. De resterende 40% overføres direkte til en pneumatisk presse.Når maceration er afsluttet, overføres det resulterende most fra presserne til fermenteringsterningerne i rustfrit stål, hvor det klares og fermenteres rent gennem en gelatinflotationsproces.Efter gæring tunes vinene op og stabiliseres, så aftapningen kan begynde; efter dette, kasserne, klar til distribution, gemmes i et rum omhyggeligt forberedt for deres opbevaring i en periode af tid varer mindst 2 uger, for det forarbejdede vin til at hvile, gør det muligt at inddrive de egenskaber, som det var, før aftapning .