Level Reserve Gin

350,00 DKK

70 cl

Ikke på lager

Kategorier , Mærke

Beskrivelse

Level Reserve Gin er Level Premium gin, som hviler 8 måneder på udvalgte gamle Brandyfade.

Fadlagringen giver den en smuk gylden farve, men mere vigtigt tilfører lagringen bare flere lag som forstærker de i forvejen sublime smagsnoter.

Derfor opleves duften som intens domineret af enebær og kardemomme og med blomsternoter og en let ”ristet” fornemmelse indover.

Smagsnoterne er intense og viser igen kardemomme og enebær med et strejf af vanilje fra fadlagringen, som gør den perfekt til at drikke ren med is eller med tonic.

Urter: Enebær, koriander, citron, appelsin, Angelica rod, kardemomme, grapefrugt og appelsin blomster.

Alkohol: 44 %
Indhold: 70 cl

 

Historien bag Teichenné Teichenné, som står bag LEVEL og Kinross, er et familieejet brandydestilleri som blev grundlagt i 1956 af bedstefaren til den nuværende leder, Marc Teichenné nær Barcelona i Spanien.

Fra 1956 og til begyndelsen af 1970’erne var produktionen udelukkende håndlavet og meget begrænset, og flaskerne blev kun solgt i de nærmeste spanske regioner.

Da Marcs mor overtog firmaet efter sin far i 70’erne udvidede de produktionen, og det åbnede muligheder for eksport, hvilket medførte stor succes og betød, at de i 1993 kunne bygge nye og bedre produktionsfaciliteter. Og siden er firmaet vokset markant, og leverer i dag deres produkter til mere end 50 lande verden over.

Kinross serien er gin destilleret 3 gange. Denne serie henvender sig til de som gerne vil have fest og farver, men også vil have en seriøs gin af højeste kvalitet. Oplagt til brug for luksusdrink eller bare med is eller tonic.

LEVEL serien er mere traditionelle gin i super-premium kategorien. Der er tale om pot-still destilleret gin, destilleret 3 gange og den særlige egnsspecifikke L’arbre indeholder udelukkende botanicals fra Barcelona egnen, hvilket gør den til helt sin egen og meget specielle oplevelse i en kvalitet langt over hvad prisen antyder.

 

Yderligere information

Vægt 1 kg