Elias Mora Crianza 2014

DKK 179,00 inkl. moms

75 cl

Varenummer Elias Mora Crianza Kategorier , Mærke

Beskrivelse

Den mest intense vin vi længe har smagt.

Krydderier, bær, tannin, fad og elegance.

Virkelig en flot vin og ubeskrivelig kompleks. Noget frugt.


BODEGA ELIAS MORA

 Vingården blev etableret i sin nuværende form for kun 15 år siden. Toro er beliggende mellem de to store floder Duero og Hornija i det nordlige Spanien relativt tæt på vindistriktet Riberodel Duero. Jordbunden i Toro består primært af store sten og kalk, og i kombination med 400 mm regn om året, kræver det virkeligt noget ekstra at være vinstok i Toro.

 Området var et af de få steder, som ikke blev ramt af Phylloxera (bladlus), og derfor står vinstokkene stadig på de oprindelige rødder og ikke, som oftest i Europa, på importerede rødder fra USA. De gamle stokke (75 år+) giver et meget lavt udbytte og det ekstreme område med masser af sol giver Tinta de Torodruen optimale muligheder for at vise sit potentiale. Elias Mora laver vine, som har intensitet, elegance og power i en kategori, vi næppe har oplevet før. Toro er for mange et overset og ukendt område, men det skal der nok blive lavet om på!


Yderligere information

Vægt 1 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Elias Mora Crianza 2014”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kære kunde

Vi har fået en ny hjemmeside

Der kan forekomme et par tekniske fejl på hjemmesiden, men vi er her stadig og klar til at hjælpe dig hvis du har spørgsmål eller andet – Såfremt du støder på nogle forhindringer sidder vi klar på telefonen eller mail