El Picoteo Tinto (øko) 2019

DKK 85,00 inkl. moms

75 cl

Varenummer El Picoteo Tinto (øko) 2019 Kategorier , Mærker ,

Beskrivelse

70% Monastrell og 30% Syrah forenes med ynde i denne kraftfulde men stadig saftige, relativt lette, økologiske rødvin fra El Picoteo.

Navnet El Picoteo stammer fra verbet “Picotear”, som løst kan oversættes til “at nippe/tage” mad (tapas) med fingrene. Og det er jo praktisk, for det er netop, hvad vi anbefaler til denne skønne økologiske serie af vine fra det nord-østlige hjørne af Spanien. 

Druerne bag vinen dyrkes i ca. 800 m’s højde, hvor nætterne er koldere end ved kysten og druerne derfor beholder en flot energi og friskhed. Fermenteringen sker spontant uden tilsætning af gær, og vinen lagrer derpå 3-4 måneder på en blanding af franske og amerikanske egetræsfade.

Vinen fremstår dermed med en dyb, koncentreret farve og en krydret, let sødmefuld aroma af mørke kirsebær, crème de Cassis, ristede krydderier og vanilje. Smagen er fyldig med let nappende tanniner og en diskret men vital frugtsyre, der holder den bløde og sødmefulde frugtoplevelse i skak.

Skal du have stegt rødt kød, grillsalater eller et udvalg af tapas (skinker, chorizo, kartofler…), er Picoteo en sikker vinder at hive op af lommen. Især hvis lommen er mellem 15 og 17 grader varm! Du kan også prøve at servere vinen køleskabskold i sommervarmen, hvor den faktisk klarer sig imponerende godt!

Yderligere information

Vægt 2 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “El Picoteo Tinto (øko) 2019”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kære kunde

Vi har fået en ny hjemmeside

Der kan forekomme et par tekniske fejl på hjemmesiden, men vi er her stadig og klar til at hjælpe dig hvis du har spørgsmål eller andet – Såfremt du støder på nogle forhindringer sidder vi klar på telefonen eller mail