Butifarra negra cocida catalana

55,00 DKK

Beskrivelse

Butifarra negra cocida catalana Ginjaume, ca 400g

Butifarra negra er en af ​​de typiske catalanske pølser og bruges derfor i mange catalanske køkkenopskrifter.

Kogte Butifarra er en type pølse, der ikke skal koges eller varmes. Det kan indtages i form af tynde skiver, ledsaget af en salat, eller blot alene, da det er et meget energisk produkt og rig på protein. Det er også muligt at inddrage dem i gryderetter og konsistensretter.

Det er en fejl at forveksle butifarra, selvom den indeholder blod, med morcilla.

Den største forskel mellem de to er, at morcilla ikke indeholder kød, og butifarra gør.

Ingredienser: svinekød, svinekød, svinekæbe, bacon, svineblød, salt, urter og naturligt aromaer

kan indeholde spor af mælk og æg

 

Bemærker at det bliver leveret i vacuumpose uden holdbardato og produktionsdato. Det bliver skåret og pakket dagen før sending og skal konsumeres i en uges tid

Yderligere information

Vægt 0,5 kg